homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-5

#77 2006-12-06 10:23:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

Blue_elf, frotiu= Picătură de sânge sau de altă substanţă întinsă în strat subţire pe o placă de sticlă pentru a putea fi cercetată la microscop.
Lala2006, simti nevoia sa iti pui singura creierii pe bigudiuri? Daca exista acolo cuvintul puritate, tu de ce il ignori? Gradul de puritate 4 se refera la puritatea frotiului de examinat(e un fel al laboratorului de a-i transmite medicului ce parere are despre cit de corect a fost recoltata proba) atita tot, nu e un diagnostic.
Mai departe, din buletinul tau de analiza inteleg ca in flora ta vaginala candida e destul de multa, insa vestea buna e ca lactobacilii nu sunt chiar terminati.
Sincer, as asculta sfatul lui aquadance(mai putin partea cu iaurtul diluat, pentru ca il ajuta sa curga mai repede afara)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#78 2006-12-06 15:01:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

aquadance cam cat costa biotics ul?

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2006-12-06 15:01:56)

happy with him...inlove with him...puss

#79 2006-12-06 17:10:32

lala2006
New member
Inregistrat: 2006-11-15

multumesc mult doctoressa pentru interpretarea rezultatului , credeam ca e rezultatul de la papanicolau si eram deja disperata. credeti ca m-as vindeca daca mi-as pune iaurt in vagin? ca deja mi-am pus luni si gynofort si manacrimile persista. unde arata in rezultat ca, candida e in cantitate mare? si ca lactobacilii inca mai sunt? as vrea si eu sa stiu , sa nu va suparati pe mine ... va rog mult.
  daca lactobacilii mai exista atunci ce sa fac totusi ca sa imi treaca ca deja nu ma stiu. daca mananc chefir mult se poate reface cumva flora?sau trebuie neaparat sa imi pun iaurt in vagin?

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-12-06 17:20:32)

#80 2006-12-06 17:14:32

lala2006
New member

mersik aquadance,
  tu aveai mancarimi? sau numai scurgeri? ca eu le am pe amandoua si de aceea sunt asa de disperata. de la iaurt s-au atenuat mancarimile? sau cum ai observat?
tare mi-ar placea sa discutam mai pe indelete , ai cumva adresa de mess? sa putem vb mai multe?
  cu bioticsul cum ai vazut ca te-ar ajuta?

#81 2006-12-06 17:26:14

crys_ty_na
Platinum member

ms aquadance...si il pot lua de la orice farmacie?..fara reteta?

Publicitate

loading...

#82 2006-12-06 18:49:13

aquadance
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-11-24

crys - da, il poti lua de oriunde. si fara reteta, pt ca nu exista risc de efecte secundare in caz de supradoza wink numai sa ceri de la farmacista sa iti dea capsule. nu pliculete. pliculetele de praf sunt pt bebelusi, ca ei, saracutii, nu au sistem imunitar puternic si antibioticele ii afecteaza mai repede decat pe adulti smile

lala - te contactez eu pe privat smile

#83 2006-12-06 19:22:43

madalinarom
Membru
Inregistrat: 2006-12-06

buna doctoressa...
e de rau tare un rezultat ca urmastorul?smile
epitelii:frecvente
mucus: abundent
leucocite: relativ frecvente
candide: spori si filamante

tratamentul pe care mi l-a recomnmadat a fost doza unica cu GYNOFORT...
l-am facut..azi de fapt e ultima zi..nu stiu daca mai am vreo problema...
ideea e ca atunci cand am intrebat dr daca tre sa mai vin la control dupa..mi-a zis ca doar daca vad ca e ceva in neregula..daca nu...ne mai vedem la anu'..smile

astept si eu o parere...
merci mult

#84 2006-12-06 21:47:14

lala2006
New member

crys , da-mi si tu mai multe informatii referitor la iaurtul introdus intravaginal, ai mai luat si altceva pe langa iaurt?? ca sa iti treca candidoza? de cate ori l=ai pus iaurtul si zi-mi denumirea la iaurtul pe care l-ai folosit.
   tu ce simptome aveai?

#85 2006-12-06 22:50:01

crys_ty_na
Platinum member

pai...cu siringi de 5 ml mi am pus iaurt cam 5 zile la rand (dar asta din cauza ca nu ajungeam sa mi pun in fiecare zi)...cel mai bine e sa ti pui 3-4 ziloe la rand...seara ca sa nu ti curga si dimineata sa te speli sa nu te patezi...eu am folosit 2...de la napolact(ca de astea sa gasesc in complex:P in cj) si cand am ms acasa oke...dar nu prea cont...dak e ieftin(cum a zis doctoressa) e ok...iaurt sa fie...sper sa ti treaca si tie:D ca eu dupa tratamente cu canesten , si cu mult prea laudatul gynort si cu nu mai styu ce...numai iaurtul ma ajutat big_smile

(eu am avut candida iar dupa tratamente nu mi a trecut de tot...adik nu se mai vedea pe labii, nu mai aveam macarimi si nici secretii urate dar la inceputul contactului sexual si cateodata si in timpul lui...simtzeam dureri/usturimi......discomfort...ceea ce era f frustrant)

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2006-12-06 22:52:18)

#86 2006-12-06 23:20:29

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

sa inteleg ca ti-a trecut cu iaurt nu crys_ty_na? smile tot medicina naturista e mai buna smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#87 2006-12-06 23:23:20

crys_ty_na
Platinum member

aham big_smile...acuma sper sa nu mi revina...pt ca sunt la ciclu si din spusele doctoressei dak n a trecut complet (lucru de care nu sunt sigura pt ca nu am facut f corect "tratamentul" dar styu ca durerile si usturimile disparusera) o sa mi revina acuma...dar oricum de duminica mai incep o cura cu iaurt si dak mi revine si dak nuh...asa preventiv...ca deja eram f complexata sincer de chestia asa...

#88 2006-12-06 23:34:35

blue_elf
Hero member

smile e bine k ti-a trecut. bune chestiile astea babesti,ar trebui sa le luam in considerare.yo ma gandeam sa incep s iau flucovim pt a preveni candida,tzin minte k p nashira am intrebt-o si mi-a explicat.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#89 2006-12-06 23:40:41

crys_ty_na
Platinum member

flucovimul e f ok...si previne si tratreaza infectiile micotice ( styu asta pt ca tati il foloseste sa trateze o micoza la unghii si e chiar bun)...smile

#90 2006-12-06 23:50:08

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

am o nelamurire mareeee...am destul de multa secretie...prea multa.Nu e cum era inainte...nu are aspect urat ..nu e buna comparatia dar e ca untul (se intinde).Sa fie iar candida????As face din nou tratamentul pe care l-am mai facut si a fot ok..dar nu stiu daca e candida..Ufik s merg la gineco. nu prea as vrea sad..

#91 2006-12-06 23:51:58

crys_ty_na
Platinum member

macar fa un examen de secretie sa ti spuna doctoressa ce ai...dak chiar nu vrey sa mg la ginecolog...poate fi orice...inclusiv nimik smile

#92 2006-12-06 23:56:09

kittyyy
Full member

chiar nu stiu unde pot face examen de secretie ptr ca eu am facut la gineco. si ea mi l-a facut .M-a trimis cu el tot la ei in policlinica

#93 2006-12-06 23:57:42

crys_ty_na
Platinum member

pai..stay sa vezi ce zice doctoressa maine...dar dak e f deranjanta ar trebui sa mg totushi la ginecolog...

#94 2006-12-06 23:58:25

blue_elf
Hero member

si yo am secretia mai abundenta dar inainte cu cateva zile sa-mi vina menstruatia,cred k de la antibebe este asa.da in rest nu am probleme.am avut sapt trecuta dupa act ma ustura,un pik inainte cand o introducea mai adancam zis ca ma duk sa-mi mai fac examn de secretie si papanicplau

Pastreaza-ti cugetul

#95 2006-12-07 00:01:08

kittyyy
Full member

nu e neaparat deranjanta dar ma ingrijoreaza ca e ceva mai multa...si imi e sa nu fie candida again.....da ma gandesc ca erau si alte simptome

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.