Ce parere aveti despre religia pagana?-11
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Re: ce parere aveti despre religia pagana?
Am stat si m-am gandit la cele ce ati scris, si am incercat sa caut un raspuns. Nimic altceva nu am gasit, decat un singur pasaj care sa aiba legatura cu cele spuse de voi. Sper sa aveti rabdarea sa-l cititi; si asta fara graba...
"Pe cand ii astepta Pavel in Atena, i se intara duhul la vederea acestei cetati pline de idoli. Unii din filosofii epicurieni si stoici au intrat in vorba cu el. Si unii ziceau: "Ce are sa spuna palavragiul acesta?" Altii, cand l-au auzit ca vesteste pe Iisus si invierea, ziceau: "Pare ca vesteste niste dumnezei straini." ..... "Putem sa stim care este acesta invatatura noua pe care o vestesti tu? Fiindca tu ne aduci ceva ciudat la auz. Am vrea dar sa stim ce vrea sa zica aceasta." .... Pavel, a stat in picioare..., si a zis: "Barbati Atenieni! In toate privintele va gasesc foarte religiosi. Caci, pe cand strabateam cetatea voastra si ma uitam de aproape la lucrurile la care va inchinati voi, am descoperit chiar un altar, pe care este scris: "Unui Dumnezeu necunoscut!" Ei bine, ceea ce voi cinstiti, fara sa cunoasteti, aceea va vestesc eu.
Dumnezeu, care a facut lumea si tot ce este in ea, este Domnul cerului si al pamantului, si nu locuieste in temple facute de maini.... El a facut ca toti oamenii, iesiti dintr-unul singur, sa locuiasca pe toata fata pamantului; le-a asezat anumite vremi si a pus hotare locuintei lor, ca ei sa caute pe Dumnezeu, si sa se sileasca bajbaind, macar ca nu este departe de fiecare din noi. ..... Astfel dar, fiindca suntem de neam din Dumnezeu, nu trebuie sa credem ca Dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei cioplite cu mestesugirea omului. [u]Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta, si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca[/b]... "" (Fapte 17:16-30) Acestea au fost cuvintele lui Pavel. Si cui le-a spus el? Nu celor ce nu credeau in Dumnezeu? In subconstientul lor, atenienii de pe vremea aceea, chiar idolatrii fiind, stiau ca exista totus Dumnezeu. Nu stiau nimic despre El; nu-L venerau prea tare, dar nici nu L-au alungat cu totul, pentru ca nu puteau sa-i conteste prezenta, chiar in ciuda faptului ca nu-L vedeau. La fel este si astazi. Inchinarea multora care striga in gura mare ca sunt crestini, nu este departe de inchinarea acestor atenieni. Si va spun ca Dumnezeu gaseste mai multa placere in sinceritatea voastra, si va iubeste mai mult pe voi, decat pe aceia care spun ca sunt crestini, si nu sunt. Totus, ati vazut ca am scos in evidenta unele pasaje foarte importante, si anume: ca suntem de neam din Dumnezeu, si ca trebuie sa ne silim -ba chiar bajbaind- sa-L cautam pe Dumnezeu. Vechiul Testament chiar intareste aceasta, spunand: "Si aceasta este datoria oricarui om." Si daca suntem datori, ce mai asteptam? Si macar ca am face aceasta, oameni buni, ce am avea de pierdut? Ce am putea pierde? Va este teama de Tablele Legii, de cele 10 porunci -cum ca acestea va vor ingradi "libertatea"? Eu va spun ca Moise le-a spart odata, si iata-l ca acum este in ceruri! Nu va poticniti de ele, ci trebuie sa vedeti mai departe de ele. Veti vedea ca mai tarziu o sa aveti nevoie de ele. Un copil este oare ingradit de patutul in care este asezat? De aceea este pus el acolo, sau este pus ca are nevoie de el ca sa nu cada? Asa stau lucrurile si cu poruncile lui Dumnezeu. Ele au fost date spre binele nostru. Si ati vazut ca nu am spus-o doar eu; ci chiar unul dintre voi, care este cel mai pagan dintre voi! Un pslamist spunea: "Cat de mult iubesc Legea Ta! Toata ziua ma gandesc la ea." Acesta va fi rezultatul cunoasterii lui Dumnezeu, caci nu putea sa spuna mai inainte aceasta. Iar mai departe zice: "Am mai multa pricepere decat batranii, caci pazesc poruncile Tale." Inchei cu (,) cuvintele: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul"...
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- Serpent
- New member
- Inregistrat: 2009-07-07
- Site
extra a scris:Un pslamist spunea: "Cat de mult iubesc Legea Ta! Toata ziua ma gandesc la ea." Acesta va fi rezultatul cunoasterii lui Dumnezeu, caci nu putea sa spuna mai inainte aceasta. Iar mai departe zice: "Am mai multa pricepere decat batranii, caci pazesc poruncile Tale." Inchei cu (,) cuvintele: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul"...
Am cautat pe NET metode de tortura ale inchizitiei si m-am ingrozit de atata bunatate si omenie, voi trebuie ca aveti mult tupeu in voi cand faceti referire la o carte plina de atrocitati si care ofera justificare morala criminalilor, in plus mai aveti si inconstienta de a o preda in scoli si a sustine ca e singura cale dreapta.
Geea este mama noastra.
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Serpent a scris:extra a scris:Un pslamist spunea: "Cat de mult iubesc Legea Ta! Toata ziua ma gandesc la ea." Acesta va fi rezultatul cunoasterii lui Dumnezeu, caci nu putea sa spuna mai inainte aceasta. Iar mai departe zice: "Am mai multa pricepere decat batranii, caci pazesc poruncile Tale." Inchei cu (,) cuvintele: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul"...
Am cautat pe NET metode de tortura ale inchizitiei si m-am ingrozit de atata bunatate si omenie, voi trebuie ca aveti mult tupeu in voi cand faceti referire la o carte plina de atrocitati si care ofera justificare morala criminalilor, in plus mai aveti si inconstienta de a o preda in scoli si a sustine ca e singura cale dreapta.
Eu chiar nu inteleg ce vrei sa spui. Cine a torturat; si pe cine? Despre ce carte vorbesti cand spui ca ofera justificare morala criminalilor? Eu nu am vorbit decat despre Biblie. Si ea nu ofera justificare morala criminalilor. Nici nu am spus asa ceva vreodata. Si nu stiu de ce m-ai citat. Caci acolo, psalmistul se refera la dragostea fata de Dumnezeu, si la implinirea poruncilor Lui; si inclusiv la porunca 6-a, care spune "Sa nu ucizi". Pe cine dar a omorat Domnul Isus; dar apostolii? Pe nimeni. Sau am spus eu ca sunt catolic? Nici nu am spus ca sunt, nici ca nu sunt. Ba chiar apostolul Pavel ii prigonea pe crestini. Trebuie sa fii mai explicit. Si retine: Biblia nu sustine niciodata si in nici o imprejurare vre-un criminal. Petru chiar a scos sabia, si a fost mustrat pentru aceasta. Trebuie sa fii mai explicit... caci nu am zis/sustinut nimic din 'acuzatiile' tale pe care mi le-ai adus. De aceea am zis ca nu te inteleg.
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- Serpent
- New member
- Site
extra a scris:Serpent a scris:extra a scris:Un pslamist spunea: "Cat de mult iubesc Legea Ta! Toata ziua ma gandesc la ea." Acesta va fi rezultatul cunoasterii lui Dumnezeu, caci nu putea sa spuna mai inainte aceasta. Iar mai departe zice: "Am mai multa pricepere decat batranii, caci pazesc poruncile Tale." Inchei cu (,) cuvintele: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul"...
Eu chiar nu inteleg ce vrei sa spui. Cine a torturat; si pe cine? Despre ce carte vorbesti cand spui ca ofera justificare morala criminalilor? Eu nu am vorbit decat despre Biblie. Si ea nu ofera justificare morala criminalilor. Nici nu am spus asa ceva vreodata. Si nu stiu de ce m-ai citat. Caci acolo, psalmistul se refera la dragostea fata de Dumnezeu, si la implinirea poruncilor Lui; si inclusiv la porunca 6-a, care spune "Sa nu ucizi". Pe cine dar a omorat Domnul Isus; dar apostolii? Pe nimeni. Sau am spus eu ca sunt catolic? Nici nu am spus ca sunt, nici ca nu sunt. Ba chiar apostolul Pavel ii prigonea pe crestini. Trebuie sa fii mai explicit. Si retine: Biblia nu sustine niciodata si in nici o imprejurare vre-un criminal. Petru chiar a scos sabia, si a fost mustrat pentru aceasta. Trebuie sa fii mai explicit... caci nu am zis/sustinut nimic din 'acuzatiile' tale pe care mi le-ai adus. De aceea am zis ca nu te inteleg.
Nu te-am acuzat pe tine personal, nu te cunosc si nici nu mi-as permite sa-ti aduc vreo acuzatie personala si nici sa fac vreo referire la persoana ta, am considerat ca pe forum este o disputa referitoare la idei si fiecare aduce in sprijinul propriilor idei ce argumente considera necesar. Credeam ca se poate deduce din context la ce carte ma refeream. Nu este nevoie sa o sustina in mod explicit. Manipularea este mult mai subtila!
Geea este mama noastra.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
extra,crestinismul ingradeste... de ce? pentru ca are niste principii morale de-a dreptul antice (medievale e putin spus). pe bune acum,cate muieri mai sunt virgine cand se marita? cati se gandesc la sex ca la 'metoda de perpetuare a speciei' si nu ca la perversitatea placuta care este de fapt?in zilele noastre sunt foarte multe stiluri,moduri de viata,mentalitati... foarte diferite unele de celelalte,foarte greu de inteles intre ele... biserica nu le-ar accepta.ar spune ca e ceva gresit... eu am un mod de gandire mult prea matur pentru varsta mea,si mult prea complex si libertin pentru a fi acceptat fie si de oamenii normali,ca sa nu mai zic de fanaticii religiosi... sincer acum,religia de care spui tu da libertate celor ce se vor puri si curati si oameni simpli toata viata lor... cei ce au moduri de gandire nonconformiste sunt criticati si supusi prejudecatilor. nu stii de cate ori mi s-a intamplat sa merg in tramvai si 3-4-5 babe sa inceapa sa-si faca cruci si sa-si spuna rugaciuni. de ce? eu nu le-am facut nimic. sunt o persoana draguta din fire,sunt eleva numai de 10,sunt mereu acolo pentru prietenii mei,si sar mereu in ajutorul celor care au nevoie. si totusi ma bucur de reactii de genul. scuze,dar nu mi se pare corect. si toate astea de la faptul ca au trait in spiritul religiei si dumnezeului tau,care,prin punctul lor de vedere,implementeaza un mod de a privi lucrurile realmente bolnav. daca ceva nu ne place si ni se pare nu stiu cum,sigur e mana dracului. de ce? says who? dar nimeni nu stie raspunsul,si totusi toti se poarta asa. si da,in conditiile astea,eu am cea mai proasta opinie posibila despre religia crestina si adeptii ei. mi se par idei si oameni inapoiati mintal,care nu vor accepta niciodata noutatea si schimbarea in viata lor,si cu atat mai putin pe cei diferiti de ei,care nu se supun acelorasi prejudecati.
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
ShineOfBlood a scris:nu stii de cate ori mi s-a intamplat sa merg in tramvai si 3-4-5 babe sa inceapa sa-si faca cruci si sa-si spuna rugaciuni. de ce? eu nu le-am facut nimic
acum o luna am urcat in lift cu o batrana. si care fara s-o intreb eu a inceput sa-mi povesteasca ce de infractori stateau pe vremuri in blocul ala si ca acum e plin de tineri, ca pe vremea ei nu era asa. si-n timpul asta se uita acuzator la mine. si dupa cateva secunde mi-o tranteste: "lui dumnezeu nu-i place decolteul tau, o sa te judece aspru!" m-a bufnit rasul si-n timp ce coboram din lift i-am trantit si eu sarcastic ca sotului meu ii place. ea tot striga in urma mea ca nu voi gasi mantuirea daca ma imbrac ca o desfranata!!!si ca sa ma aiba domnul in paza ca nu stiu ce fac de fapt era o camasuta decenta, care trecea de fund si mi se vedea pielea cativa centimetri unde se incheia ultimul nasture (ca indecent n-am umblat niciodata in viata mea pe strada si nici fuste scurte n-am purtat) eh, asta apropo de ce scrii tu ca-si fac cruce in tramvai
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Cruci,isi spun rugaciuni,imi spun ca voi arde in focurile iadului (alea mai tupeiste.. celelalte se gandesc ca le iau dracii daca imi spun ceva...),si coboara la prima statie... asta pentru ca ma imbrac in negru si port prostiile mele tintate... culmea,de obicei umblu cu carti in brate,ca obisnuiesc sa citesc pe unde apuc... adica,eu ma chinui sa citesc acolo si ele imi spun ca ma vor lua dracii pentru ca ma imbrac asa. bun,tanti,da' nu vezi ca citesc? te asigur ca creieru-mi e destul de dezvoltat,deci nu vad care e problema hainelor. (chiar i-am zis uneia)...si ea mi-a dat replica: mai bine ai fi proasta,da' sa te imbraci normal. si de atunci mi-am bagat picioarele... adica,bine de cocalarii si pitzipoancele prosti pana in maduva oaselor,da' care se imbraca 'tinereste si in culori frumoase'... adica,ce naiba,poate avem o natie proasta,da' macar e frumos colorata. Nu mai dau atentie... n-am cui. Majoritatea babelor alora au 2-3-4 clase,si nici jumate din iq-ul meu,deci proasta eu ca m-am pus la mintea lor. Dar...ideea e ca asta impune biserica... practic vorbind,asta e statutul femeii,prin prisma bisericii... proasta,imbracata decent,care gateste,face curat,face copii,si nu vrea sa afle mai multe decat ii spune barbatul. Citez dintr-o batranica (virgula) care m-a luat la discutie in parc...tot asa,a dat-o cu dracii,si dup-aia a inceput sa spuna cum vrea dumnezeu sa fie femeile... moment in care i-am trantit replica,si m-am carat,cu cartile mele cu tot. De atunci nu mai suport niciun adept crestin... toti gandesc la fel...
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
ShineOfBlood a scris:Cruci,isi spun rugaciuni,imi spun ca voi arde in focurile iadului (alea mai tupeiste.. celelalte se gandesc ca le iau dracii daca imi spun ceva...),si coboara la prima statie... asta pentru ca ma imbrac in negru si port prostiile mele tintate... culmea,de obicei umblu cu carti in brate,ca obisnuiesc sa citesc pe unde apuc... adica,eu ma chinui sa citesc acolo si ele imi spun ca ma vor lua dracii pentru ca ma imbrac asa. bun,tanti,da' nu vezi ca citesc? te asigur ca creieru-mi e destul de dezvoltat,deci nu vad care e problema hainelor. (chiar i-am zis uneia)...si ea mi-a dat replica: mai bine ai fi proasta,da' sa te imbraci normal. si de atunci mi-am bagat picioarele... adica,bine de cocalarii si pitzipoancele prosti pana in maduva oaselor,da' care se imbraca 'tinereste si in culori frumoase'... adica,ce naiba,poate avem o natie proasta,da' macar e frumos colorata. Nu mai dau atentie... n-am cui. Majoritatea babelor alora au 2-3-4 clase,si nici jumate din iq-ul meu,deci proasta eu ca m-am pus la mintea lor. Dar...ideea e ca asta impune biserica... practic vorbind,asta e statutul femeii,prin prisma bisericii... proasta,imbracata decent,care gateste,face curat,face copii,si nu vrea sa afle mai multe decat ii spune barbatul. Citez dintr-o batranica (virgula) care m-a luat la discutie in parc...tot asa,a dat-o cu dracii,si dup-aia a inceput sa spuna cum vrea dumnezeu sa fie femeile... moment in care i-am trantit replica,si m-am carat,cu cartile mele cu tot. De atunci nu mai suport niciun adept crestin... toti gandesc la fel...
Eh, nu sunt chiar toti asa. Sunt unii fanatici intr-adevar, dar hei, orice religie isi are fanaticii ei. Adica, de regula batranele sunt cele care critica pana si modul in care te imbraci, te machiezi si celelalte. Dar asta pt ca au fost crescute intr-un mediu diferit, unde religia si invataturile dascalului si preotului de la biserica tineau loc de scoala.
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
OFF TOPIC: cele care ati vazut zeitgeist spuneti-mi si mie, e pe parti? am luat d epe torrent doua feluri de zeitgeist si am vazut ca mai este una...chiar vreau sa vad si eu si nu stiu care parte este buna sau cum e? o parte e zeitgeist the final edition, iar alta este zeitgeist addendum sau asa ceva ....
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
lala20 a scris:ShineOfBlood a scris:Cruci,isi spun rugaciuni,imi spun ca voi arde in focurile iadului (alea mai tupeiste.. celelalte se gandesc ca le iau dracii daca imi spun ceva...),si coboara la prima statie... asta pentru ca ma imbrac in negru si port prostiile mele tintate... culmea,de obicei umblu cu carti in brate,ca obisnuiesc sa citesc pe unde apuc... adica,eu ma chinui sa citesc acolo si ele imi spun ca ma vor lua dracii pentru ca ma imbrac asa. bun,tanti,da' nu vezi ca citesc? te asigur ca creieru-mi e destul de dezvoltat,deci nu vad care e problema hainelor. (chiar i-am zis uneia)...si ea mi-a dat replica: mai bine ai fi proasta,da' sa te imbraci normal. si de atunci mi-am bagat picioarele... adica,bine de cocalarii si pitzipoancele prosti pana in maduva oaselor,da' care se imbraca 'tinereste si in culori frumoase'... adica,ce naiba,poate avem o natie proasta,da' macar e frumos colorata. Nu mai dau atentie... n-am cui. Majoritatea babelor alora au 2-3-4 clase,si nici jumate din iq-ul meu,deci proasta eu ca m-am pus la mintea lor. Dar...ideea e ca asta impune biserica... practic vorbind,asta e statutul femeii,prin prisma bisericii... proasta,imbracata decent,care gateste,face curat,face copii,si nu vrea sa afle mai multe decat ii spune barbatul. Citez dintr-o batranica (virgula) care m-a luat la discutie in parc...tot asa,a dat-o cu dracii,si dup-aia a inceput sa spuna cum vrea dumnezeu sa fie femeile... moment in care i-am trantit replica,si m-am carat,cu cartile mele cu tot. De atunci nu mai suport niciun adept crestin... toti gandesc la fel...
Eh, nu sunt chiar toti asa. Sunt unii fanatici intr-adevar, dar hei, orice religie isi are fanaticii ei. Adica, de regula batranele sunt cele care critica pana si modul in care te imbraci, te machiezi si celelalte. Dar asta pt ca au fost crescute intr-un mediu diferit, unde religia si invataturile dascalului si preotului de la biserica tineau loc de scoala.
Am primit comentarii si de la multi altii,destul de tinerei pana acum nu am avut onoarea de a cunoaste vreunul intreg la cap,asa ca judec pe ce am cunoscut pana acum. Toti au cate o rotita sarita. Toti pe care ii stiu. Multi au chiar mai multe rotite d-astea sarite... ca or fi si oameni normali si crestini,asta e altceva. Cum spuneam,i wouldn't know... eu am avut noroc sa cunosc vitele fara creier.
- lala20
- Hero member
Na, stii cum se spune, fiecare padure cu uscaciunile ei. Totusi, tind sa cred ca cei mai tineri nu comentau fiindca le-ar pasa de dogma religioasa sau chestii de genul, ci fiindca esti rockerita, te imbraci in negru, si, ceea ce e si mai grav si de necrezut: UMBLI CU CARTILE DUPA TINE, ceea ce pt cocalarii, pitipoancele si tinerii ingusti la minte e de neconceput. As putea zice ca e o crima chiar sa umbli cu cartile la vedere in ziua de azi . Si asta, cred eu, nu e o gandire implementata de biserica neaparat, ci de orizonturile inguste impuse de societatea din ziua de azi.
Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-07-09 16:45:52)
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Mai,am auzit multe de la cocalari/pitzipoance... pana acum,mi-au tavalit prin asternuturi tot neamul,toti mortii,toata familia,prietenii,and so on...pana acum trebuia sa fiu taiata,violata,strangulata,batuta,si 'calcata pe cap'... da' niciunul nu mi-a zis de dumnezeu,iad,pacate,si mantuire... nu stiam ca au si obiceiuri d-astea...cat despre carti,sunt ciudata din punctul asta de vedere... chiar se chioraste lumea la mine ca citesc,si mi se pare aiurea,pentru ca imi place si nu concep sa nu fac asta...dar eu ma refeream la tineri d-aia decenti,nu vulgari sau ostentativi... d-aia care nu atrag atentia,si care par oameni cu bun simt...
- lala20
- Hero member
ShineOfBlood a scris:Mai,am auzit multe de la cocalari/pitzipoance... pana acum,mi-au tavalit prin asternuturi tot neamul,toti mortii,toata familia,prietenii,and so on...pana acum trebuia sa fiu taiata,violata,strangulata,batuta,si 'calcata pe cap'... da' niciunul nu mi-a zis de dumnezeu,iad,pacate,si mantuire... nu stiam ca au si obiceiuri d-astea...cat despre carti,sunt ciudata din punctul asta de vedere... chiar se chioraste lumea la mine ca citesc,si mi se pare aiurea,pentru ca imi place si nu concep sa nu fac asta...dar eu ma refeream la tineri d-aia decenti,nu vulgari sau ostentativi... d-aia care nu atrag atentia,si care par oameni cu bun simt...
Oh, I see. Si la faza cu cartile ... ma regasesc deplin. Doar ca eu am vreo doo prietene care practica si ele cititul intensiv si cand ne vede cate unul/ una pe strada cu carti in mana e ceva gen
Wtf? Take a picture.. it lasts longer .
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
lala20 a scris:Wtf? Take a picture.. it lasts longer .
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
shine, la faza cu imbracamintea sa stii ca nu tine de religie ci de felul cum au fost crescuti.....eu una ma imbrac la fel ca tine si am primit la viata mea destule replici extrem de jignitoare din partea babelor dar am invatat sa ignor...pentru ca am avut ocazia sa stau de vb cu preoti fiind imbracata in acelasi mod si machiata la fel si nu am auzit nici macar un cuvant de rau....felul in care te imbraci si muzica pe care o asculti nu au nici o legatura cu divinitatea in care crezi.....fiecare percepe altfel lucrurile.....
eu una pot sa spune ca nu m-am simtit niciodata ingradita de religie....daca m-am dus la biserica am facut-o pentru ca asa am simtit ...aveam nevoie de liniste....din religie eu am invatat respectul fata de aproapele si respectul fata de sine .... nu am citit niciodata Biblia si nici nu stiu daca o voi face vreodata pentru ca eu nu ma ghidez dupa pilde si canoane..... ci dupa ideea in sine...de a crede ca exista cineva mai presus de noi in care iti poti pune increderea in situatiile de criza cand te simti total pierdut
Ultima oara a fost editat de uffff (2009-07-09 17:40:24)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Ar fi fost o chestie daca eram si ca mine (ca stil),si bisericoasa,ca le dadeam replica. Da' asa... ce naiba sa le spun..? "Da,dude,ai dreptate,eu cred asta si asta si aia despre Dumnezeul tau,si n-am crezut niciodata in existenta lui"... atat mi-ar trebui.
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
depinde cu cine stai de vb ....si cat e dispus sa converseze si sa si asculte ... nu numai sa invete si sa acuze.....
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Eu am noroc numai de persoane ca extra... ma asalteaza pe strada/in parcuri,si le ascult opinia,si le-o spun pe a mea,si ei tot se chinuie si-mi pun aceeasi placa,doar-doar m-or convinge... asa mi-am pierdut ore bune din viata mea...doar pentru ca mi s-ar parea un gest nesimtit sa-i expediez sau sa le intorc spatele...
- Serpent
- New member
- Site
Azi i-am spus unei persoane ca sunt pagan, s-a uitat la mine cu o privire ciudata si mi-a spus sa nu disper ca dumnezeu are loc si pentru mine.
Ultima oara a fost editat de Serpent (2009-07-10 06:56:19)
Geea este mama noastra.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|