|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre religia pagana?-13#229 2009-07-11 18:58:25
Re: ce parere aveti despre religia pagana?extra, nu poti sa faci un rezumat? idei principale, ceva? Offline #230 2009-07-11 19:14:12
Re: ce parere aveti despre religia pagana?nu. prefera sa nu-i citeasca nimeni posturile. Offline #231 2009-07-11 20:02:25#232 2009-07-11 20:07:43
Re: ce parere aveti despre religia pagana?ah,asa e ok. da' tot ma nemultumeste ca tre' sa-i dam un nume. de ce dracu' nu poa' sa fie mult-slavitul soare? de ce ii trebuie un nume? asta e piticul meu de pe creier. nu inteleg de ce tre' sa denumim si sa atrbuim cuiva fiecare element si fenomen al naturii. Offline #233 2009-07-11 21:50:30Re: ce parere aveti despre religia pagana?
Noi nu trebuie sa-i dam niciun nume. Egiptenii antici il numeau asa. Era doar o explicatie istorica asupra provenientei ideii de dumnezeu sau altfel spus, de unde s-au inspirat evreii cand l-au inventat pe dumnezeu! Soarele este doar un corp ceresc. Am spus "Zeul pagan RA" deoarece egiptenii antici erau pagani, evident pagani intr-o forma specifica a lor. Geea este mama noastra. Offline Publicitateloading...
#234 2009-07-12 06:52:30
Re: ce parere aveti despre religia pagana?
Eu acolo am cuprins intreaga Scriptura. Cum zici tu sa fac un rezumat? Ideea principala o gasesti in Ioan 3:16... Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea(eu si tu), incat a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El(in Iisus) sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ultima oara a fost editat de extra (2009-07-12 06:53:36) http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #235 2009-07-12 12:59:49
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Alta tampenie... ce om/fiinta/entitate/zeitate/whatever isi trimite presupusul copil la ghilotina? indiferent pentru ce motiv. un parinte,oricat de bine axat pe ideile lui,nu si-ar putea sacrifica propriul copil. Offline #236 2009-07-12 13:27:23
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Nu prea ai dreptate, dar da, e o tampenie. Gestul nu se justifica. Sa-si sacrifice fiul in fata cui, pentru ce? Daca el e seful, ce rost arae sa se pedepseasca singur? In fata cui? O fi dand raportul Dumnezeului lui, la randu-i? La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #237 2009-07-12 13:37:57
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Ma rog... n-am inteles si n-o sa inteleg vreodata absolut nimic din toata tarasenia asta crestina... si n-o sa imi bage nici extra,nici altcineva,in cap idei pe care eu nu le inteleg si nu le accept de 15 ani. Offline #238 2009-07-12 13:38:03
Re: ce parere aveti despre religia pagana?offtopic: mary tu crezi in ceva? Offline #239 2009-07-13 00:34:23
Spune-mi, tu daca ai avea copii te-ai sacrifica pentru ei? Daca nu, atunci nu ii iubesti; dar daca ii iubesti ai dona sange pentru ei, nu? Ei, tocmai pentru ca oamenii sunt copii ai lui Dumnezeu, lucrarea mainilor Sale, dar si pentru faptul ca Dumnezeu Insus este dragoste, El a murit pentru noi. De ce a murit Fiul si nu Tatal, a fost tocmai pentru faptul ca Insus Iisus Hristos este Dumnezeu. Este a 2-a persoana din Sfanta Treime. Tot El a spus: "Eu si Tatal una suntem." Si bineinteles, si Duhul Sfant. Sunt lucruri pe care noi nu le intelegem; poate ca moartea am intelege-o, dar nici nasterea, si nici invierea Sa nu le-am inteles. Dar acestea nu sunt motive ca sa nu credem si sa nu ne incredem in El. Ne-au fost oferite suficiente dovezi ca sa credem in El. Ultima oara a fost editat de extra (2009-07-13 00:40:26) http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #240 2009-07-13 08:58:59
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Nu vreau sa faca nimic. Sunt foarte fericita la stadiul asta. Cum am spus in repetate randuri,nu m-a creat nimeni. M-am nascut datorita evolutiei,in timp,a speciilor,si m-am dezvoltat dupa propria voie. Sunt stapana pe mine,si nu am nicio autoritate superioara care sa-mi judece faptele si gandurile. Daca mi-ar demonstra ca exista,i-as spune bine si pa,multumesc,dar n-am nevoie de tine. Offline #241 2009-07-18 17:02:16Re: ce parere aveti despre religia pagana?Se apropie 1 august - Marele Sabat Cronos Geea este mama noastra. Offline #242 2009-07-26 19:08:09Re: ce parere aveti despre religia pagana?
"Ghicitorii si vrajitorii se fac vrednici de pedeapsa cu moartea" Geea este mama noastra. Offline #243 2009-07-26 19:11:47
Re: ce parere aveti despre religia pagana?Da... cum ziceam,Biblia se contrazice singura in multe privinte. Una dintre ele fiind chiar asta... o porunca din decalog este "sa nu ucizi". Dar,ca la panourile noastre publicitare,exista scrisul marunt... in cazul nostru,lista cu exceptii. Offline #244 2009-07-26 19:33:57
Re: ce parere aveti despre religia pagana?daca as fi evreica, probabil as fi fost sensibila la ce ai scris... dar nu sunt. Leviticul e o carte a Vechiului Testament... acelasi Vechi Testament in care exista si legea talionului, acel "ochi pt ochi si dinte pt dinte". aici e, acum, teritoriul evreilor. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #245 2009-07-30 12:49:59Re: ce parere aveti despre religia pagana?Acel text este preluat de pe un site crestin-ortodocs si nu de pe unul catolic-medieval, dar in fine... sa trec la ceva mai on-topic Geea este mama noastra. Offline #246 2009-08-04 16:44:18
Re: ce parere aveti despre religia pagana?este prima data cand intru pe topicul asta desi sunt de mult pe site dar ma ocupam de lucruri mai superficiale... To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #247 2009-08-04 16:54:47
stii ca religia crestina se bazeaza pe Noul testament , de aici si denumirea de "crestina " ; To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|